8 Mart 2017 Çarşamba

En İyi Running Man Bölümleri #1


Meerr-haaaa-baaaaa!!!
Ay çok heyecanlıyım bu yazım için. Çoookk zevkli çook eğlenceli bir yazı olacak inşallah. Bu bölümde efsane Running Man bölümlerini toparlayacağım.

Ben tanıtımla bölümleri ayırdım ama bölümleri eleye eleye en fazla 30'a çekebildim. E o da çooook uzun bir bölüm olacağı için bölümleri de ikiye böleceğim ve 15-15 şeklinde yayınlayacağım.

Bölümler arasında kıyaslama yok sadece en eskiden en yeniye şeklinde ilerleyecek.
RM'i 92. bölümden itibaren çevirmişler ve bu yüzden daha öncesinde de favorilerim olmasına rağmen 92. bölümden itibaren ele aldım.

Evet gelelim benim FAVORİ RUNNİNG MAN bölümlerime :)

1) 100. Bölüm : Tanrıların savaşı


Konuk : Kim Hee Sun
Takım : Takımsız
Yorum : İzlediğim en komik RM bölümleri içerisine almasam olmaz. Kim Hee Sun'u sadece Faith'de izlediğim için sevmek sevmemek gibi bir düşüncem yoktu ama bu bölümden sonra bayıldım. Gerçekten çok eğlenceli bir kadın. Bölüm de konsepti olan bölümlerden olunca tadından yenmedi gerçekten.

2) 104. Bölüm : İdol Atletizm Olimpiyatları


Konuk: Eun hyuk (Super Junior), Ham Eun Jong (T-Ara),  Lee Joon (Mblaq), Jung Yong Hwa (CNBLUE), Nickhun (2pm), Si,-Wan (ZE:A), Yoon Doo Joon (Monster)
Takım: İdol Takımı- Running Man Takımı
Yorum: Running Man geleneğindendir idol altletizm bölümü. İki kere çekildi bu bölüm ama bu idol takımı ilkinden daha güçlü olduğu için benim favorim bu.

3) 118. Bölüm : Choi Min Soo'nun İsim Etiketinin Parçalarını Birleştirin


Konuk: Choi Min Soo
Takım: Running man vs. Choi Min Soo
Yorum : Choi Min Soo'nun daha önce RM'e gelip kandırıldığı bölümün intikam bölümü. Choi Min Soo'yu tanımıyorum ama bölüm çok eğlenceli olduğu için eklemek istedim. Hele ki Kwang Soo'nun elenme şekli efsaneydi.

4) 147. Bölüm : Çiçek Çocuklar


Konuk : Lee Hyun Woo, Kim Soo Hyun
Takım : Kırmızı takım (Kim Jong Kook, Haha, Lee Hyun Woo) - Mavi Takım ( Yoo Jae Suk, Lee Kwang Soo, Kim Soo hyun) - Yeşil Takım ( Gary, Song Ji Hyo, Ji Suk Jin)
Yorum :  Kim Soo Hyun ve Lee Hyun Woo'nun bol eziyetle çektikleri bölüm. Bebeğim Kim Soo Hyun akupunktur  matında ne çileler çekti görmek istiyorsanız koşarak gidip izleyin.

5) 155. Bölüm : Hayalet Kardeşler


Konuk : Suzy
Takım : Takımsız
Yorum : En en en sevdiğim, en en en güldüğüm bölümlerden. Suzy'nin içinden tam bir yırtıcı çıktı. Böyle azimli konuklar olunca RM iki katı eğlenceli oluyor.

6) 156. Bölüm : 21 Litre Su Topla!


Konuk : 2ne1
Takım : Pembe takım ( Jae Suk, Kwang Soo, Minzy, Bom) - Turuncu Takım ( Gary Haha, CL, Dara) - Yeşil Takım ( Kim Jong Kook, Ji hyo, Suk Jin)
Yorum : Minzy bildiğiniz Kim Jong Kook 2. Bu kadar güçlü bir ekip nadir gelir RM'e ve o bölümler de çok komik olur. Sadece Minzy için bile izlenir.

7) 160. Bölüm : İncinin Lanetini Çöz

Konuk : Konuksuz
Takım : Takımsız
Yorum : Şimdi burada minik bir nokta var açıklamam gereken. Bu bölümün sonunda Shinwa geliyor ve bir sonraki bölümün konuğu da Shinwa. Ama benim favorim olan bölüm Shinwa gelene kadar olan sıralama yarışı.

8) 163. Bölüm : Prenses Ji Hyo'nun kalbini kazan


Konuk : Daesung, G-Dragon, Seungri
Takım : Daesung takımı ( Daesung, Kwang Soo, Jong Kook) - GD takımı (GD, Gary, Jae Suk) - Seungri takımı ( Seungri, Haha, Suk Jin)
Yorum : Gd'nin Daesung'un ve Seungri'nin çamurda süründüğü, bin türlü hileyle Ji Hyo'nun kalbini kazanmaya çalıştığı bölüm. Ayrıca son oyun çok iyiydi. Oyunculuğu berbat olanları görmüş olduk :)

9) 175. Bölüm : Kaçış


Konuk : Park Hee Soon, Gong Yoo
Takım : Turuncu takım ( Kwang Soo, Jae Suk, Gong Yoo) - Mavi takım ( Park Hee Soon, Haha, Jong Kook) - Yeşil takım ( Gary, Ji Hyo, Suk Jin)
Yorum : Gong Yoo'nun hayatımıza bir buçuk saat güzellikler ve mutluluklar kattığı bölüm. Gong Yoo'nun hem oyunculuğuna hem karakterine bayılıyorum. Çok azimli konuklardan o da.

10) 181. Bölüm : Gizli Running Lisesi Çiftini Bul


Konuk: Lee Jong Suk, Lee Se Young, Park Bo Young
Takım : Erkekler Takımı ( Suk Jin, Gary, Jong suk, Jae Suk, Haha) vs. Kızlar Takımı (Ji Hyo, Bo Young, Se Young, Kwang Ja, Jong Sook)
Yorum :  Jong Suk ve Bo Young'u çok severim. Ama bu bölümün efsaneliği Kwang Ja ve Jong Sook'dan. Çok tatlı kızlar olmamışlar mı? :)

11) 196. Bölüm : Zaman Yolculuğu Yarışı


Takım : Takımsız
Konuk : Konuksuz
Yorum : Bana göre en iyi Running Man bölümleri genellenirse konuksuz bölümler önde gelir. Ne zaman konuksuz bölüm olsa oyunlar daha bir zorlayıcı oluyor ve bu da bölümü kat kat iyileştiriyor.

12) 205. Bölüm : Running Yurdu Kira Yarışı


Konuk : Lee Gook Joo, Baek Ji Young, Fei, Hong Jin Young, Kang Seun Hyun
Takım : Kırmızı takım ( Lee Gook Joo, Ji Hyo, Suk Jin, Jae Suk, Kwang Soo, Seun Hyun) vs. Mavi takım ( Baek Ji Young, Fei, Hong Jin Young, Gary, Haha, jong Koo)
Yorum : Bu da konusu olan bölümlerden. Üyeler Running Yurdu'nda kalıyorlar ve yurt kirasını çıkarmak için çeşitli part-time işler yapıp oyunlar oynuyorlar. Bütün kadın konuklar efsaneydi. Gülmekten karnınıza ağrılar girebilir.

13) 211.-212. Bölüm : 1470 Yarışı


Konuk : Ailee,Im Seul Ong, Ji Chang Wook, Jim Tae Woo, Lee Seung Jae, Skull, Song Eun Yi
Takım : ( Jae Suk- Lee Sung Jae), (Gary - Ailee), (Haha - Skull), (Suk Jin - Song Eun Yi), (Jong Kook - Kim Tae Woo), (Kwang Soo - Ji Chang Wook), (Ji Hyo - Im Seul Ong)
Yorum : Sonu cezalı bölümlerden. Tek bölüm gibi çekilmiş ama çok uzun olduğundan ikiye bölmüşler. Takımlar 1470 sayısını çeşitli sayılar ve işaretler kazanarak 0 yapmaya çalışıyorlar. Konuklar, oyunlar, ceza, hileler, hile yapamayanlar... Her şeyin dolu dolu olduğu bir bölümdü.

14) 213. Bölüm : Sorun Değil, Biz Varisiz.


Konuk : Choi Yeo Jin, Kim Kin Seo, Lee Yoo Ri, Seo Woo, Yoo In Young
Takım : (Jae Suk - Min Seo), (Haha - Yoo In Young), (Gary - Seo Woo), (Suk Jin - Lee Yoo Ri), (Jong Kook - Song Ji hyo), (Kwang Soo - Choi Yeo Jin)
Yorum : İlk 30 dışında benim ilk 10'umda bu bölüm. Çünkü konuk gelen kadın oyuncularımız efsane. Dizilerde kötü karakterleri canlandıran bu 5 konuğumuz yarışlarda da inanılmaz hırslıydı. RM ekibinin feleğini şaşırtan nadir bölümlerdendi. Amazon kadınları figthingg!!

15) 214. Bölüm : R-Pop Star Yarışı


Konuk : Rain, Krystal, Park Young Gyu, Alex, Kim Ki Bang
Takım : Running Man Takımı (Gary, Haha Suk Jin, Jong Kook, Kwang Soo, Ji Hyo), My Lovely Girl Takımı ( Jae Suk, Rain, Krystal, Park Young Gyu, Alex, Kim Ki Bang)
Yorum : Oyunlar komik, konuklar komik, final çok çok komik. Bir daha RM ekibini o halde göremeyiz sanırım :)

Bonus : 145. Bölüm


Bu bonus bölümü daha sonradan eklememin nedeni başta gözden kaçırmış olmam ama eklemesem olmaz diyebileceğim kadar iyi bir bölüm olması. Law of the Jungle Kore'deki reality şovlardan biri. O programda da üyeler (yine ünlülerden oluşuyorlar) ormanlarda ve zorlayıcı iklimlerde hayatta kalmaya çalışıyorlar. Bu bölümde Law of the Jungle üyeleri Running Man üyelerine meydan okuyor. Normalde oyunlar daha sakin geçiyor diye konuklu bölümleri sevmem ama bu dişli ekip konuk olunca bölüm savaş içerisinde geçti. Jungle ekibinin herhangi bir yere tırmanma gücüne hayran kalacaksınız!


Evet bölümlerin ilk yarısı böyle. İkinci yarısını da çok geciktirmeden yayınlayacağım. 
Bölümlerin hepsi de karnınıza ağrılar girene kadar güldürecek.

İkinci yarıda görüşmek üzere...:)



*RM tanıtımı için sizleri buraya alalım.
*Yazının 2. partı için sizleri buraya alalım.
*Yazının 3. partı için sizleri buraya alalım.
*Yazının 4. partı için sizleri buraya alalım
*Yazının 5. partı için sizleri buraya alalım.

2 yorum:

  1. Merhabalar. Running man i yeni keşfeden biri olarak 2-4-8-9-13'üncü sıradaki bölümleri izledim ve gözlerimde yaşlar gelene kadar güldüm diyebilirim. Tavsiye ettiğin diğer bölümlere de bakıcam mutlaka. Hpesini izleme şansım yok maalesef. Bu yüzden en sevdiğin bölüm önerilerine açığım. Teşekürlerrr!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazının devam yazısını da yazdım, seni oraya da bekliyorum o zaman :) Yakın zamanda da 3. yazı gelecek daha da kıyıda köşede kalmış ama komik bölümlerle^^

      Sil