6 Nisan 2020 Pazartesi

En İyi Running Man Bölümleri #5

Herkese merhaba dostlar.
    Blogun en en sevilen bölümüyle karşınızdayım. Uzun zamandır yazılmayı bekleyen bir yazıydı ama çok vakit aldığı ve benim de çok vaktim olmadığı için beklemedeydi. Şimdi karantina günlerimizde vakit bolken yazayım istedim. Malumunuz çok gülmeye ihtiyacımız olan günlerdeyiz. Bu bölümler bize iyi gelecek, bizi eğlendirecek.
Ben en son bu yazıyı Se Chan ve So Min gelene kadar yazmıştım, yani 346. bölüme kadar. Daha sonra ben koreanturk çeviriyi bırakana kadar izledim sonrasında bıraktım, ki bu da 444. bölüme kadar oluyor. Bu yazacağım yazı da bu aralığın en iyi bölümleri olacak haliyle.
    Bu arada koreanturkten sonra yeni kurulan bir site 445. bölümden itibaren çeviriyi yapmaya başladı. ''runningmanturkey''  Şu an 497. bölümdeler. Bu arada site aynı zamanda Türkçe çevirisi olmayan ilk 92 bölümü de çevirmeye başlamış 1. bölümden başlayarak. Şu an kırklı bölümlerdeler. Running Man severler bu siteye uğrayabilirler.
    Dediğim gibi 444. bölümden sonra ben izleyemedim ne yazık ki, bu yüzden büyük ihtimalle bu yazı son RM yazısı olacak maalesef. Ancak devamını izlersem yeni yazı yazabilirim ki bu küçük bir ihtimal.

346. Bölüm
Evet, en iyi bölümlere yeni üyelerin katıldığı bölümü eklemesem olmazdı. Yeni üyelere alışamamamıza rağmen çok gülmüştüm bu bölümlerde. Yeni üyelerin garip tipler olduğunu keşfettik bu bölümde :) Özellikle yürüyen bandın üzerinde oynadıkları bir oyun var ki izlerken bana kahkaha attırmıştı.

347. Bölüm
Yeni üyelerin ilk resmi oyunu diyebiliriz bu bölüme. Yurt dışı görevlerine çıktılar ayrı gruplar halinde. Ayrıca bölümün konuğu çok komik bir kadın ve onunla oynanan ilk yürüyen bant oyunu da çok komikti.

354. Bölüm
Bu bölüm yeni üyeler gelince başlanan bir serinin finali. En şanssızlarımızdan oluşan bir grup dünyanın en korkulan korku labirentine giriyor. Bilin bakalım kim bunlar? Jae Sook, Seok Jin, Kwang Soo, So Min ve Se Chan.

367. Bölüm
Biliyorsunuz ben normalde konuksuz bölümlere bayılırım. Ama bu bölümün çoook komik olmasının nedeni konuları. Giriş danslarından başlayan iki bölümlük bir komedi şovu.

368. Bölüm
Aynı konuklarla devam eden bölüm. Streç filme kafa atmalar, Kwang Soo ve Jong Kook'un birbirlerine vuruşları vs. hepsi çok komikti.

371. Bölüm
Kwang Soo ve So Min okyanusun üzerinde kablolar üzerinde giden bir arabayla karşıdaki adaya geçiyorlar. Sırf bunu izlemek için bile bu bölüm izlenir. Ji Hyo'nun yine metrelerce yukarıdan düşmesi de efsaneydi.

376. Bölüm
Super Junior'dan Donghae, YeSung, EunHyuk ve LeeTeuk'un konuk olduğu bir bölüm. Bu dörtlü zaten çok komik. Eunhyuk askerden yeni gelmiş sayılır, zaten komediye aç :) Ama ben bu bölüm en çok Donghae'ye güldüm. Adam donuk ve absürt bir komikliğe sahip.

379. Bölüm
İki ekip iki ayrı ülkede. Yeni Zelanda ekibimiz (Se Chan, Haha, Ji Hyo ve Jong Kook) Nevis Swing denen bir salıncağa biniyor. Metrelerce uzunlukta bir yamaçta sallanıyorlar. Hatta yürek yemiş Jong Kook ve Ji Hyo'muz baş aşağı ters biniyorlar salıncağa.
Endonezya ekibimiz ise (Kwang Soo, Jae Sook, Seok Jin ve So Min) timsahlarla yüzmeye gidiyorlar. Kwang Soo bir timsahla öpüşüyor :) Gerisini siz düşünün.

387. Bölüm
Konuksuz bir bölüm. Başlangıçta sınırlı bir yemek parası veriliyor ve sırayla yemek almaya gönderiyorlar. Komedi buradan başlıyor. Sonrasında üyelerimiz cezaları yüzünden hapse giriyorlar ve çıkmaları için yana yakıla aradıkları bir şey var, TOFU!

392-396. Bölüm
Size efsane bir seri ile geldim. Konuklu bölümler arasında yarıla yarıla izlediğim bir seri. Şimdi size olayı anlatayım. Konuklarla oluşan ekip 4 oyun oynayacak. 4 oyunda da kazananlar ve kaybedenler bir çarka asılacak. Daha sonra çark çevrilecek ve çarkta çıkan oyunun kazananları lüks tatile, kaybedenleri ise korkulu tatile gidecek. Bu bölümler arasında 3 oyun oynanıyor. Şimdi gelelim bu serinin bu kadar komik olmasının nedenine.
Tabi ki konuklar! Hepsi birbirinden tuhaf tipler. İnsan bazen bunlar deli mi acaba diye düşünmekten kendini alamıyor. Sırasıyla Hong Jin Young, Kang Han Na, Lee Sang Yeob ve Lee Da Hee.

399 - 400. Bölüm
Serinin dördüncü oyunu da 399. bölümün ortasında başlıyor. 400. bölümün sonunda hem tatiller hem de bu tatillere gidecek ekipler belli oluyor. Ekip yine çok komik.

406. Bölüm
Ekipler belirlendikten sonra şanssız ekibimiz korkulu tatil için uçak üzerinde bir sandalyede oturmaya gidiyor. Lüks tatildekiler huzurlu mu huzurlu bir tatil geçirecek derken onlar da maalesef bir sorunla karşılaşıyor :) İki ekip de sizi çok eğlendirecek.

407. Bölüm
Asıl olayımız bu işte. Uçağın üzerindeki sandalyeye oturup bir tur atacaklar. Turlar da zorluk seviyesine göre üç gruba ayrılıyor. Kimin hangi turu alacağı da en sevdiğimiz oyunla belirleniyor, korsan ruleti !

410. Bölüm
Bu bölümün konuları sizi şaşırtacak. Tom Cruise, Henry Cavil ve Simon Page. Şaşırtıcı şekilde komik ve hırslı çıktılar :) Şu yukarıda gördüğünüz odada çeşit çeşit oyunlar oynadılar. 

414. Bölüm
İhanetlerle dolu bir bölümdü. Böyle bölümlerin hepsi komik oluyor zaten.

416. Bölüm
Bölümün başında üyelere diğerlerinin sırları soruluyor. Bu tarz durumlarda RM dünyasında herkes herkesi satar. Kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Sırları belirlendikten sonra da ''Doğruluk mu Cesaret mi?'' oyunumuz başlıyor. Sırlarını korumak isteyen üyeler cesaret görevlerini yerine getirmek zorunda.

418. Bölüm
Hani RM'de konuksuz ama bol konuklu bölümler olur ya. Bu da onlardan. Bölümün içinde ne ararsanız var. Kwang Soo hamak yogası mı yapmadı dersiniz, Jackson Jong Kook'a meydan mı okumadı. İzleyin, çok gülersiniz.

425. Bölüm
Konuksuz komik bölümlerdendi. Running Man ekibinin birbiriyle uyumlu olmasını gerektiren akıl oyunlarını çok seviyorum. Bu bölümde de bol bol bu tarz oyun var. 

430. Bölüm
Konuklar Haha'nın eşi Byul ve Lee Si Young. 3 ekibe ayrılıyorlar ve konuksuz ekip değil de konukların olduğu ekipler beni çok eğlendirdi. Yani Si Young Team ( Lee Si Young, Haha, Kwang Soo) ve Byul Team (Byul, Jong Kook ve Ji Hyo). Kwang Soo, Si Young'u bile delirtti gerçekten.

Evet 346-444 bölümleri arasındaki yaklaşık yüz bölümün en iyileri bence bunlar. Diğer RM yazılarını okuyanlar, oradaki tavsiyeleri izleyip sevenler bence bu bölümleri de sevecekler. İzleyin, gelin ve yorum bırakın. Sevdiniz mi gerçekten merak ediyorum.

İyi seyirler, seviliyorsunuz. Hoşça kalın...


Alakalı Yayınlar

2 yorum: