19 Mart 2017 Pazar

En İyi Running Man Bölümleri #2

Herkese Merhabaaa!!!

Evet bugün En İyi Running Man bölümlerinin ikinci yazısındayız. Öncelikle ilk yarısını okumayanları hemen buraya, 'RM nedir bilmiyorum burada neler oluyor Allah aşkına' diyenleri şuraya alalım.

İlk yazıda da dediğim gibi bölümler yayınlanma sırasına göre. Daha iyi daha kötü diye sıralamadım  yani bu bölümlerin hepsi aşırı komik, herhangi birini izlemekten pişmanlık duyacağınızı düşünmüyorum.

e 1) 219. Bölüm : Ak Şövalyeler vs. Kara Şövalyeler

Konuk : Wang Ji hye, Han Ye sul, Hang Sang Jin,  Joo Sang Wook, jung Gyu Won 
(Birth of a Beauty)
Takım : Kırmızı / Ak Şövalyeler Takımı ( Jae Suk, Haha, Kwang Soo, Han Ye Sul, Hang Sang Jin) - Mavi / Kara şövalyeler Takımı ( Wang Ji Hye, Song Ji Hyo, Gary, Suk jin, Jong Kook, Joo Sang Wook, Jung Gyu Won)
Yorum : Wang Ji hye ve Han Ye Sul beni inanılmaz eğlendirdi. Dizilerdeki donuk, gerçek hayatta da böyleler kesin diye düşündüğüm isimleri RM'de tanıyınca şok oluyorum bazen. Bu isimlerde öyle. Çok çok eğlenceliydi. İşin içine az buçuk oyunculuk girince RM daha eğlenceli oluyor.

2) 220. Bölüm : Hayatta Kalan Son Çift

Konuk : Jang Dong Min, Kangnam (M.I.B), Kim Min Kyo, Park Soo Jong, Song Jae Rim
 Takım: (Kangnam- Gary), ( Suk Jin - Jae Suk), ( Jong Sook - Park Soo Hong), ( Song Jae Rim - Kwang Ja), (Song Ji Hyo - Jang Dong Min), (Haha - Kim Min Kyo)
Yorum :  Bu bölüm de konulu bölümlerden. Güya ıssız adaya düşen konuklarımız+Suk Jin adadaki tek erkekler, RM ekibimiz de tek kızlarmış. Bu acımasız ve erkeksiz dünyadan bunalan kızlarımız eşleriyle adadan kaçmaya çalışıyorlar. RM ekibinin kız olduğu her bölüm çok komik. her ne kadar kız olarak Kwang Ssoo ve Jong Kook'a bayılsam da diğer üyeler de çok iyiydi ve Gary 'iyiki kız değilmişsin, ucuz yırtmışsın' dedirtti.

3) 224. Bölüm : Aşk aşırıdır

Konuk : Song Ga Yeon, Lee Sung Kyung, Kyung Soo Jin, Jeon So Min. Han Groo
Takım: (Haha - Le Sung Kyung),  (Gary - Kyung Soo Jin), (Suk Jin - Ji Hyo), ( Kwang Soo - Jeon Soo Min), (Jong Kook - Song Ga Yeon), (Jae Suk Han Groo)
Yorum :  Konuklara bakınca ilk gözüme Song Ga Yeon takıldı. Roommate  1. sezon izleyenler tanır kendisi MMA dövüşçüsü. Bir de korkutucu bir şekilde Jong Kook'la takım olmuşlar :D Konuklar komik, ekip komik, bölüm de epey komikti :D 

4) 242. Bölüm : Küresel Görev Turu

Konuk : Lee Hong Ki, Jung Yong hwa, Jung Il Woo
Takım : Jung Il Woo - Kwang Soo- Jong Kook bir takım, diğer 7 kişi bir takım.
Yorum : Fanlardan gönderilen oyunlarla yapılmış bir bölüm. Hem fanların oyunları hem de 3'lü takım çok çok komikti. Hilekarlarımızın da kalbimizde yeri ayrı tabi <3

5) 251. Bölüm : Aşk ve Savaş Yarışı

Konuk : Park Byul, Kim So Hyun, Son Jun Ho
Takım : (Byul - Haha), (Kim Sso Hyun- Son Jun Ho), (Suk Jin - Kwang Soo), (Jae Suk - Jong Kook), (Gary - Ji Hyo)
Yorum : Konukları ilk gördüğümde konukla konuk neden takım olmuş, bu RM'de asla olmaz diye düşünmüştüm ama izleyince anladım. Bu bir çiftler yarışı olduğundan gelen konuklarda evli olduklarından bir çift olarak yarışmılar. Doğal olarak Byul'da eşi Haha ile takım olmuş. üyelerin en efsane dölümleri sorulsa Haha i,çin hiç düşünmeden bu bölümü söylerim. Eşiyle ilişkileri hem çok sağlam hem çok komik. Dğer konuk çifti ilk defa görmeme rağmen beni gülmekten kırıp geçirdiler. Çekimleri ziyarete Song Jong Ki ve Jo In Sung geldi. Konuk bayanlarımızın aynı biz izleyenler gibi ağızlarının suyu aktı diyebilirim. Kendilerine güzel bir hanımefendi bekleyip RM üyeleri arasında takım oluşuran çiftlerimizi de unutmamak lazım. En komik bölümlerdendi!

6) 255. Bölüm : Kraliçelerin Savaşı

Konuk : Bo Ra, So You, Lee Guk Joo, Seolhyun (AOA),Yoon Bo Mi (A Pink)
Takım : Takımlar sürekli değiştiği için yazamayacağım maalesef.
Yorum : Guk Joo'nun konuk olduğu diğer bölümü de ilk parta eklemiştim. Bu bölümde de Jung Kook'la olan ilişkisi gerçekten güldürdü. Onun dışındaki konukların hırsları da beni epey eğlendirdi. Vee tabiki Kwang Soo da......

7) 271-272. Bölüm : 100 vs 100

Konuk : 93 konuğu yazamayacağım maalesef :)
Takım : Running Man vs Kahramanlar
Yorum :  RM tarihinin en bol konuklu bölümü :) RM bir üniversitenin spor salonuna alınıyor ve 100 kişiyle ( ki bu 100 kişi tekwando, güreş, kore güreşi, judo ustaları ve aksiyon aktörleri, ) isim etiketi eleme oynayacakları açıklanıyor. Doğal olarak RM ekibi konuk davet etmeye başlıyorlar ama konuklar internette aranınca çıkmalı. Çok etkileyici iki bölümdü. Bol konuklu, bol komedi dolu bir bölümdü :)

8) 278. Bölüm : X-man Throwback Özel

Konuk : Andy (Shinhwa), Bobby (IKON), B.I (IKON), Chae Yeon, Kim Ji Min, Kim Jung Nam (Turbo), Lee Ji Hyun, Lee Jong Soo, Seolhyun (AOA), Stephanie (The Grace)
 Takım : Kim Takımı ( Kim Jong Kook, Haha, Andy, Kim Jung Nam (Turbo), Lee Ji Hyun, Lee Jong Soo,  Stephanie )
Ji Takımı (Ji Suk Jin, Gary, Lee Kwang Soo,Song Ji Hyo, Seolhyun, Bobby, Kim Ji Min, B.I)
Yorum : Bilmiyorum biliyor musunuz ama X-Man eski bir Kore varyete şovu. Belki giflerine ya da kısa videolarına denk gelmiş olabilirsiniz. RM ve X-Man ortaklaşa bir özel bölüm hazırlanıyor ve Kim takımındaki eski X-Man üyeleri toparlanıyor. RM'e karşı yarışıyorlar. Kim Jung Nam dışında hepsi X-Man üyeleri. Kim Jung Nam da Jong Kook'un grup arkadaşı olduğundan onu da o ekibe vermişler. X-man ekibi de Kim Ji Min de harikaydı. Yıllarını şova verdikleri bölümde çok net anlaşılıyordu :) Zaten komedi yapmak için gelen ekip işinin hakkını verdi :)

9) 281. Bölüm : Ev

Konuk : Konuksuz
Takım : Takımsız
Yorum : RM'in en en en sevdiğim bölümlerinden. Sadece RM ekibi kırıp geçirmeye yetti. Tüm çirkeflikleriyle bir evi paylaştılar ve her zamanki gibi ölesiye yarışıp büyüklük tasladılar :)

10) 304. Bölüm : Oh My Queen

Konuk : Park Shin Hye,  Lee Sung Kyung, Kim Min Seok, Yoon Kyun Sang
Takım : Park Sin Hye Takımı (Kim Jong Kook, Yoo Jae Suk, Ji Suk Jin)
Lee Sung Kyung Takımı ( Gary, Haha, Kwang Soo),
Song Ji Hyo Takımı ( Kim Min Seok, Yoon Kyun Sang)
Yorum :  Bölümün ilk 12 dakikasında bir önceki bölümün devamı var. 12. dakikadan sonra bölüm başlıyor. Ji Hyo'nun gerçek Ace olduğu bölümlerden. İhaneti, acıyı, bazen dürüstlüğü, çoğu zaman yalakalığı barındıran bir bölümdü :)

12) 305. Bölüm : Avengers vs. Running Man

Konuk : Jo Se Ho, Kim Dong Hyun, Kim Jun Hyun, Lee Jung Jin, Lee Kyung Kyu, Lee Soo Min, Yoo Jae Hwan
Takım : RM vs. Avengers
Yorum : Komedyenlerin bol komedi kattığı bölüm. Bir ara arkadaşım bu bölümü izlerken arkamdan yanaşıp 'Allah aşkına onlar ne yapıyor?' diye sordu. Çünkü o durumlara girdiler yani. Ama komik miydi? Kesinlikle çok komikti!

13) 322. Bölüm : RM Sonbahar Sporları Günü

Konuk : Kang Min Kyung (Davichi), Park Mi Sun, Son Yeon Jae, Ye Ji Won, Yu Ra (Girl's Day)
Takım : RM erkekleri ve koçları Park Mi Sun vs. Konuk kızlarımız ve koçları Yoo Jae Suk
Yorum : Bu bölüm benim artık RM eskisi gibi değil diye düşündüğüm zamanlarda ilaç gibi geldi. En bayıldığım bölümlerden biri de ajanlı bölümler ve bu bölümde de Yoo Jae Suk aslında erkekler için Mi Sun aslında kızlar için çalışıyor. Ekiplerinden de kendilerine bir yardımcı seçiyorlar ve ajanlıklarını gizlemeye çalışıyorlar. Hiç beklenmedik ihanetler gördük bu bölümde de :)

14) 323. Bölüm : Benim Avatarım Yapabilir!

Konuk : Jang Do Yeon, Kim Jun Hyun, Min Ho (SHINee), Seo Ji Hye, Yang Se Chan
Takım : Mavi takım ( Jae Suk - Seo Ji Hye), Siyah Takım ( Gary - Min Ho), Gri Takım (Haha - Kim Jun Hyun), Kahverengi Takım (Suk Jin - Yang Se Chan), Beyaz Takım (Jong Kook - Jang Do Yeon), Pembe Takım (Kwang Soo, Song Ji Hyo)
Yorum : Ji Hyo ve Kwang Soo'nun takım olduğu bölümler zaten efsane oluyor bir de avatarlık işin içine girince gülmekten öldürdüler. Konuklar da epey iyiydi, herkesin kendine göre bir amacı vardı :)

15) 338. Bölüm : Kıyafet Hırsızları

Konuk : Konuksuz
Takım : Takımsız
Yorum : İki kıyafet hırsızının yarışıydı ve Kwang Soo beni gülme krizlerine soktu. Bahtsız bedevim ya :D Her zamanki bol eğlence dolu konuksuz bölümlerden :)

 Bonus: 340. Bölüm : Lee Kwang Soo Haftası

Konuk : Konuksuz
Takım : Takımsız
Yorum :  Bu bölüm bonus bölüm çünkü ben yazıyı yazmaya başladıktan sonra yayınlandı ve izleyince de yazmadan geçmek istemedim. Son bölümlerde RM üyeler haftası bölümleri yapmaya başladı ve her bölümü bir üyeye özel, bir üyenin isteklerine göre hazırlıyorlardı. Lee Kwang Soo son üyeydi ve tam kendine yaraşır şeyler istemişti, resimden de anlaşılacağı üzere....:)

Evet benim en iyi Running Man bölümleri listem aşağı yukarı bu şekilde. Umarım sizin de favorileriniz arasına girer bu bölümler. Başka bir yazıda görüşmek üzereee.....


Alakalı Yayınlar
***Yazı serisinin 3. partı için sizleri buraya alalım.
Dördünücü için En İyi Running Man Bölümleri #4
En İyi Running Man Bölümleri #5


2 yorum:

  1. 300. bölümlerden sonra ara vermiştim izlemeye geri döndüğümde bir sürü bölüm olmuş hangisi izleyeceğime karar verememiştim. Birçok blogta genelde zaten izlediğim efsane bölümleri yazmış seni bulduğuma sevindim tavsiyelerin için teşekkürler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, beğenmene çok sevindim. 3. yazı için de birkaç bölüm biriktirdim en kısa sürede onu da yazmaya çalışacağım^^

      Sil